不惜工本 - 採用最高等級玫瑰果油


含有玫瑰果油既產品入面既原材料就係用到 TOP 1既玫瑰果油!🍒係智利岀產既醫療級100%原始冷壓初榨深橙色玫瑰果油。係世界上最高等級既玫瑰果油。 近幾年智利因氣候異常與玫瑰果油需求暴增,造成玫瑰果油價格不斷上漲,但我地希望大家用到最好既原材料。所以我地都不惜工本,用最靚嘅玫瑰果油。


玫瑰果油含有豐富亞油酸及亞麻酸的比例佔大約八成同乙種胡蘿蔔素、維他命A,C,E,K及F等。

💓主要功效💓 美白功能:減輕色素沉著 ,去暗瘡印,去疤痕 保濕功能:增加皮膚彈性,減輕皺紋,柔軟皮膚

#rosehipoil #rosehip #hkskincare #skincare#hkbeauty #aromatherapist #智利 #智利玫瑰果油 #香港手作 #美白 #去疤 #暗瘡印 #玫瑰果油 #玫瑰果油不是玫瑰 #有機產品 #香港有機 #香港有機護膚 #香薰治療 #護膚品


74 次瀏覽

取得最新資訊 

Follow us: 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
Copyright © 2020 NUDE STORY COMPANY LIMITIED. All right reserved.