成長

更新日期:2019年8月5日




2016年10月, 多謝大家支持,我們剛面世在市場上,已經有有心人支持,心中都感到滿足和感欣!﹝真心勁感動,因為有人欣賞我地既堅持。﹞多謝《REFRESH》既編輯係呢個平台同大家分享Nude story,雖然我們都是剛進入護膚市場中,但自己一直對護膚品要求很高,我們的產品種類不是很多,因為每一件產品的出生都是經過不斷反覆試驗,不斷進修得來的成果,都是以最高品質出產的,但我們會繼續努力的,要期待我們的新品呢。

♫♩♫♪♫最後都要興奮同大家分享我既喜悅♫♪♫♩ (我地上雜誌啦!) (我地上雜誌啦!) (我地上雜誌啦!) 重要的事情要說三篇!


16 次瀏覽

取得最新資訊 

Follow us: 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
Copyright © 2020 NUDE STORY COMPANY LIMITIED. All right reserved.